charlottecronquist

46. När får du hälsningar från framtiden? #charlottepodden

 


OBS! Du som lyssnar på podden får också 200 kronors rabatt på min största onlinekurs "Ta makten" - eftersom den känns så i linje med det jag talar om i avsnittet. Klicka på länken och använd rabattkoden HOPPFULLHET när du checkar ut så blir rabatten din! 

Det finns dagar då jag undrar om tiden verkligen är linjär. Ibland är det som att tiden är rund, ibland som att den är ingenting. Ibland har jag haft upplevelser av att vara bortom tiden, som när jag har fött barn.

Men ibland är det som att tiden spelar mig ett spratt. Du har säkert ofta varit med om att ha minnen av något som hänt, eller att du har reagerat starkt på något som händer nu, för att det påminner om något som var svårt långt tidigare. Det är jag också van vid. Men att få hälsningar från framtiden är en helt annan upplevelse.

När det har skett har jag ibland inte alltid varit medveten om det, det har tagit en stund för polletten att falla ner. För mig har de här tillfällena fått med sig starka upplevelser och budskap, om en tid då livet inte känns som nu.

Häng med och lyssna på hur jag reflekterar på temat hoppfullhet och berättar om ett tillfälle när jag fick en verkligen hoppfull upplevelse från framtiden.

Har du också varit med om något liknande?

Jag läser också ett kapitel ur min (ljud)bok 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap. Pappersboken kan du köpa direkt av mig (och få en personlig hälsning om du önskar), ljudboken behöver du, av tekniska skäl, köpa hos nätbokhandlarna.


Jag vill hjälpa dig!

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 
Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du för lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.

Du kan hjälpa mig!

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.


Tack för att du har läst ända hit. Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer


Related

charlottepodden 787676559260242960

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item