charlotterudenstam

Hur du får din fitta att smaka riktigt gott.

Det finns de som tror att sparris är den perfekta maten på en romantisk middag. Kanske är det formen som lurar oss? För det är fel, fel...Det finns de som tror att sparris är den perfekta maten på en romantisk middag.
Kanske är det formen som lurar oss? För det är fel, fel, fel.
Sparris får könet (och kisset) att lukta unket, en rejäl avtändare, särskilt för den som gillar oralsex.
Men det finns andra frukter som får fittan att blir smaskigare än vanligt. Till exempel ananas.

Jag läser en artikel om hur man ska ska se till att fittan smakar underbart. Den är rolig - och tänkvärd. (Tack Calle Rehbinder för tipset.)

Har du till exempel tänkt på att det är lätt att se artiklar som handlar om hur könet ser ut, medan det är mindre vanligt att tala om hur det smakar?

Och det är kanske så att vi ska bry oss lite mer om det. Inte bara för det där med oralsexets skull, utan också för att en fitta som luktar och smakar gott också mår bra.


Jag minns en väninna till mig som berättade hur hon var på väg att tvätta sitt underliv, när hennes partner stoppade henne och sa: Jag vill känna smaken av dig, inte smaken av tvål.


För kanske är det så att många instinktivt (?) är rädda för den naturliga doften av kön? Det finns ju förreställningar om att fittan liksom är smutsig i sig och därav följer att hennes dofter ska tvättas bort eller parfymeras doft. Och har du dille på att tvätta dig mycket med parfyrmerad tvål i underlivet, kanske det ligger som ett omedvetet lager i dig. “Jag får inte lukta fitta.”


Så det första är kanske att börja acceptera den naturliga doften. 

Att sköta hygienen - men välja tvålar som är parfymfria. 
Och så välja trosor som andas (bomull i första hand) , så att fittan får en mysig miljö att vistas i. 
Men sedan också att sköta dig på ett sätt som gör att du doftar och smakar gott.

Tänk på saker som ger riktigt sura fisar eller dålig andedräkt. Det kan vara alkohol, det kan vara cigarretter, det kan vara sparris, det kan vara vitlök, det kan vara öl, kött eller fisk. Logiken säger ju att om det påverkar på ena stället, så påverkar det också på det andra. 


Och vill du att din fitta ska smaka riktigt surt, då är ett tips: Rök en massa!


Men vad kan då göra att fittan doftar och smakar gott?

Även om det saknas vetenskapliga bevis är dessa födoämnen sådana som återkommer som smakförhöjare: Ananas, mango, selleri, joghurt, röda druvor, tranbärssaft, vatten, mint, äpplen, vattenmelon, jordgubbar - alltså ofta frukt, bär och grönsaker som luktar gott.

I december kör jag en adventskalender på temat Sex med universum. Följ gärna den.
Här är första avsnittet. Här är ett avsnitt om att lära känna fittan

Och här är ett boktips: Naomi Wolfs bok om vaginan, eller min egen bok Ingen skam i kroppen, frigör din sexuella kraft. Välkommen!

Är du väldigt intresserad av fittor har jag ett kanontips. Kolla min mans webbsajt Vaginarts. Där finns underskön fittkonst som Alexander har skapat. Det är också en hyllning till kvinnans kön ... och det finns en hel del intressant läsning där.

Related

sexualitet 6013882166663851923

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Carl Johan Rehbinder10 oktober 2012 10:19

  Yes!

  SvaraRadera
 2. Jag har plockat tranbär och kan bjuda på dem som godis, om det är någon som kommer och hälsar på.

  SvaraRadera
 3. Du är så j-a cool, modig och frispråkig. Jag är inte riktigt där än Charlotte men blir inspirerad av dig. Appropå smaker så är ju fakta att allt kommer ut via hud och slemhinnor. Jag har ett tydligt minne när jag ätit "rawfood" en vecka för flera år sedan att mitt svett luktade ren bockhornsklöver , det var en sådan aha-upplevelse, kanske fittan luktade samma?

  SvaraRadera
 4. charlotterudenstam14 oktober 2012 21:13

  Tack för feedbacken, den värmer! Och förmodligen finns det en koppling mellan hud och kön... Tänk bara på hur kiss kan lukta olika beroende på vad du ätit eller druckit.

  SvaraRadera
 5. Tjejer som vill vara fräscha inför helgens knull kan låta bli att raka sig på en vecka bara tvätta fittan med utspädd Lactasydtvål, stoppa in ett vagitorium på morgonen före dejten, gillar ni analsex så ta ett rejält lavemang efter att ni har bajsat. Dusha och raka fitta och anal och ni är klara för sex

  SvaraRadera
 6. Maria hur fick du din fitta att lukta bockornsklöver?

  SvaraRadera
 7. Det är ju fantastiskt vad många verkar ägna tiden åt att slicka och suga på en annans kön. Varför inte läsa en bra bok i stället. Då lär man sig något I alla fall.

  SvaraRadera
 8. Älskar fitta!! ^^ :0)
  /Nicke

  SvaraRadera
 9. ... kan bara säga att curry ger en tydlig smak hos er kvinnor ,-)

  SvaraRadera
 10. Älskar fittan rent generellt!
  Särskilt sambons, den både smakar och doftar härligt ^^ :)

  SvaraRadera
 11. Ja det är ju mycket med lukt o smak i fittan så ge fan i vitlök köns doft ja tack ren o fin men ej för rakad ( det är skönt med lite hår att vila pungen på

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item